Najvyhľadávanejšie hotely v Tučepoch

Medzi najvyhľadávanejšie hotely v Tučepoch patrí hlavne: BlueSun ALGA, BlueSun AFRODITA, BlueSun KAŠTELET, BlueSun NEPTUN a hotel LAURENTUM.



Hotel Alga je moderne zariadený hotel tvoriaci jeden ubytovací komplex nachádzajúci sa na promenáde v blízkosti nádhernej pláže približne 400 metrov od centra mesta.
Alga poskytuje priestranné klimatizované dvojlôžkové izby spĺňajúce všetky kritéria moderného hotela.V hotely ne
chýba plážová reštaurácia, aperitív bar, kaviareň s cukrárňou, pizzeria, zmenáreň, spoločenská miestnosť s TV. Taktiež je dostupná internetová miestnosť, kongresová miestnosť a kozmetický salón, ktorému sa poteší každá žena.
Stravovanie je formou raňajok a večerného bufetu s možnosťou dokúpenia obedov.
V hotely sú k dispozícií aj dva velké bazény a priestory na cvičenie či hry pre deti.


Hotel Afrodita je moderný hotel situovaný pozdĺž prekrásnej kamenistej pláže približne 300 metrov od centra mestečka. Vo vybavení hotela môžete nájsť klasickú reštauráciu, ale aj bar priamo pri bazéne.

Afrodita Vám ponúka štandardné dvojlôžkové klimatizované izby s možnosťou až troch prístelok.ne, zmenáreň a taktiež máte možnosť využívať zariadena v hotely Alga.
V apartmánoch máte k dispozícií telefón, sejf, minibar, komfortný balkón a mnoho iného.
Stravovanie je formou raňajok a večerného bufetu s možnosťou dokúpenia obedov v hotely Kaštelet.
Exteriér hotela ponúka rozľahlý bazén vrátane bazénu pre deti, saunu, tenisové kurty a rôzne iné ihriska či už pre dospelých alebo pre deti.
Hotel Afrodita je vhodný aj pre náročnejšiu klientelu.


Hotel Kaštelet
patrí medzi top hotely v mestečku Tučepi. Tvorí jeden veľký ubytovací komplex situovaný v bezprostrednej blízkosti kamenistej pláže, vďaka čomu je voda v mori neporovnatelne čistejšia ako to býva pri plážach pieskových. Hotel poskytuje podobné stravovacie služby ako celá sada hotelov BlueSun, t. z. raňajky a večerný bufet - je možnosť vybrať si z pestrého menu.

Hotel Kaštelet sa pýši najmä širokou paletou svojich bazénov, ktorých je v areály hotela dokopy až 5 vrátane bazénu pre vaše deti. Priamo v hotely sa nachádzajuú aj dva interné bázeny, keby náhodu nevýde počasie, môžete ich veselo využívať.Hotel ponúka klasické dvojlôžkové izby s telefénom, wc / sprcha, TV a podobne. Taktiež je v niektorých apartmánoch možnosť dvoch prísteliek.
Kaštelet dáva k dispozícií pre svojich zákazníkov aj priestor a ihriská pre rôzne loptové hry.
Ak sa rozhodnete práve pre tento hotel, dovolím si povedať, že neoľutujete a budú splnené všetky vaše požiadavky.


Hotel Neptún ponúka strednú cestu spomedzi hotelov v Tučepoch. Bol postavený ako jeden z prvých novodobých moderných hotelov. Je umiestnený v severnejšej časti tučepov približne 100 metrov od okruhliakovej pláže.
Neptún v sebe ukrýva reštauráciu, príjemný snack bar + aperitív bar, spoločenskú miestnosť s TV a tanečnú terasu. Na recepcií je možnosť zdarma pripojiť sa na internet prostredníctvom WiFi.
Ubytovať sa môžete v dvojlôžkových izbách s možnosťou prístelky. WC, telefón, TV a klimatizácia je v tomto hotely samozrejmosťou.
Stravovanie privítajú najväčší jedáci, pretože je formou All Inclusive formou bufetu, rôznych občerstvení a nealkoholických drinkov.
Neptún taktiež poskytuje svojím zákazníkom velký bazén priamo v areály hotela + v hotely sa nachádzajú rôzne pomôcky na rôznorodé športové aktivity ako sú napríklad: stolný tenis, minigolf, vodné športy a iné.
Dovolenka v hotely Neptún s bohatými službami All Inclusive Vám zaistí nezabudnuteľný zážitok.


Hotel Laurentum je moderným hotelom situovaným v samotnom centre mestečka Tučepi blízko móla a okruhliakovej pláže s priezračne čistou vodou.
Medzi štandardné vybavenie hotela patrí reštaurácia, zmenáreň, snack bar a parkovisko.
Laurentum poskytuje dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky. Vo vybavení izieb samozrejme nechýba klimatizácia, balkón, minibar, sprcha s WC, telefón a TV.
Z niektorých apartmánov je k dispozícií nádherný výhľad priamo na more a celú panorámu pláže v mestečku Tučepi.
Stravovanie je pre ubytovaných formou bufetových raňajok.
Hotel Laurentum okrem iného poskytuje aj vlastný bazén, saunu a fitness posilovňu.
Laurentum je jeden z najnovších hotelov v Tučepoch a je takmer isté, že splní všetky vaše požiadavky na prekrásnu dovolenku v Chorvátsku.


This entry was posted in , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a reply