Sú Tučepi vhodným strediskom pre rodiny s deťmi?

ANO!!! ...Tučepi sú skutočne vhodným strediskom pre väčšie rodiny a dokonca aj malé deti.
Stredisko poskytuje rôzne možnosti ako pre dospelých tak aj deti.

Spomínané možnosti sú najmä v oblasti športu, zábavy a kultúrneho vyžitia, ktoré je počas sezóny skutočne bohaté a je príjemným doplnkom rodinnej dovolenky v slnečnom prekrásnom počasí.

Z oblasti športu vynikajú najmä vodné športy ako sú napríklad: jachting, vodné lyže, windsurfing a vodné skútre, ktoré patria medzi najobľúbenejšie športové aktivity turistov.
Ohľadne ďalších športov je umožnené hrať tenis (niekoľko kurtov pri hotely Neptún - takmer na pláži), taktiež je možné zahrať si plážový volejbal, ping-pong, pieskový futbal a dokonca je k
dispozícií aj veľké trávnaté futbalové ihrisko (20 metrov od mora), kde sa okrem iného hrávajú aj atraktívne exhibičné alebo priateľské futbalové zápasy.

Z oblasti zábavy doporučujem navštíviť tanečný bar - Michigan, kde sa takmer každú noc konajú tanečné párty plné rôznych atrakcií alebo renomovaných hostí v podobe djs alebo exotických tanečníkov. Avšak tento podnik je v nočných hodinách určený skôr na zábavu pre dospelých, no počas dňa sa tu organizujú rôzne akcie aj pre deti, napr. v podobe penovej alebo bublinovej párty.
Tučepi ďalej ponúkajú množstvo iných verejných podujatí, napr. rybárska noc, ktorá sa každý týždeň počas celej sezóny koná na miestnom móle.

Od 10. júla do 30. augusta prebieha v Tučepoch festival pod názvom "Tučepské letné večery", kde nechýba hudba, divadlo a folklór.

This entry was posted in , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a reply